Voor direct contact bel: 085-3038298

Professioneel perfecte recreatie wifi op de hele camping, vakantiepark of in uw hotel

Recreatie wifi voor een onbezorgde vakantie! Ook in de branche recreatie is het belang van een stabiel draadloos netwerk de laatste jaren enorm toegenomen. Whatsappen of Facetime met het thuisfront, updates van sociale media controleren of even een serie via Netflix bekijken. Niet alleen thuis, maar ook in de caravan, bij de tent of in een bungalow is goede draadloze verbinding essentieel. U wilt uw gasten op heel uw park van een goed netwerk voorzien en wij kunnen u daarbij helpen!

Aan u de keuze of u deze dienst kosteloos aan wil bieden of dat u dit met persoonlijke inlog codes wilt. Wij zorgen voor een oplossing voor uw recreatie wifi op maat.

Voor verschillende klanten hebben wij al mooie oplossingen mogen verzorgen. Van waterdichte accespoints tot straalzenders voor grote parken. Van het opschonen van bestaande situaties tot onderhoud. Door onze expertise is er altijd een oplossing te vinden voor uw situatie. Wilt u zich aan deze rij van zeer tevreden klanten toevoegen, neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Optimalwifi heeft verschillende mogelijkheden.

Wilt u bijvoorbeeld weten waar u aan toe bent en voor een vast bedrag per maand geen omkijken hebben naar uw wifi dan zou ons Managed Wifi concept uitermate geschikt voor u kunnen zijn.
Kiest u liever voor aanschaf van uw eigen apparatuur? En wilt u het netwerk alleen gemonitord hebben dan hebben wij hier ook diverse opties voor.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dus gerust contact op met een van onze specialisten en wij kijken samen wat voor u de juiste oplossing is.

Kijk ook eens naar onze andere categorie├źn zoals┬áHoreca, Jachthaven of Kantoorwifi.

Of kijk voor meer informatie over onze samenwerking op het gebied van ICT bij PeetICT

Wilt u direct contact opnemen? bel: 085-3038298 mail: info@optimalwifi.nl