Voor direct contact bel: 085-3038298

Professioneel perfecte kantoor wifi voor al uw medewerkers, gasten en flexplekken.

Een professioneel bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder professioneel prefecte kantoor wifi. Een goede wifi-dekking door het gehele bedrijfspand is belangrijk voor uw gebruikers. Een slechte Wireless verbinding kost uw bedrijf netwerksnelheid en prestatie. Medewerkers kunnen niet optimaal presteren en klagen over de performance van het draadloze netwerk. Dit kost uw bedrijf geld. Het is daarom van belang dat er voor ieder bedrijf, voor ieder pand een juist plan word gemaakt. Op deze manier is het mogelijk om met zo min mogelijk hardware de beste oplossing te bieden. Dit levert een stabieler netwerk op met minder ruis dan traditionele oplossingen.

Buiten het feit dat er steeds meer wifi-apparaten op de werkvloer worden gebruikt, eisen deze ook een steeds snellere verbinding. Daarom is een goede wifi-infrastructuur van groot belang. Maar wij kijken verder. Want als uw acces points up-to-date zijn wil het nog niet zeggen dat de rest van de hardware ook mee kan. Als u dit wilt, kijken wij samen met onze partner PeetICT kijken wij ook naar uw switches, routers en overige randapparatuur. Op deze manier kunnen wij een infrastructuur garanderen waarmee uw bedrijf verder kan. Beter, sneller, efficienter.

Optimal wifi heeft verschillende mogelijkheden.

Wilt u bijvoorbeeld weten waar u aan toe bent en voor een vast bedrag per maand geen omkijken hebben naar uw wifi dan zou ons Managed Wifi concept uitermate geschikt voor u kunnen zijn.
Kiest u liever voor aanschaf van uw eigen apparatuur? En wilt u het netwerk alleen gemonitord hebben dan hebben wij hier ook diverse opties voor.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dus gerust contact op met een van onze specialisten en wij kijken samen wat voor u de juiste oplossing is.

Kijk ook eens naar onze andere categorieën zoals HorecaJachthaven of Kantoorwifi.

Wilt u direct contact opnemen? bel: 085-3038298 mail: info@optimalwifi.nl