Voor direct contact bel: 085-3038298

Een perfecte horeca wifi verbinding kan ook voor uw café, restaurant, bar of op uw terras.

Een slechte horeca wifi verbinding in uw restaurant of op uw terras? Voor veel gasten is een slechte wifi-verbinding tijdens een uitje een gemis. Voor sommigen is het zelfs ondenkbaar om naar een horecagelegenheid te gaan waar helemaal geen wifi is. En dit is niet alleen om te werken zoals zakelijke gasten vaak doen. Ook om uw Facebook pagina te volgen of om What’s app of Snapchat te gebruiken.

Wij van Optimalwifi denken hierin graag mee. Zo zijn er mogelijkheden om via socialmedia in te loggen en meer likes te genereren op bijvoorbeeld uw Facebook pagina. Hierdoor krijgt uw bedrijf indirect meer naamsbekendheid en trekt u een groter publiek aan. Met deze gegevens is het ook mogelijk om doelgericht te adverteren op verschillende social media.

Optimalwifi zorgt voor op maat gemaakte oplossingen.

Wilt u bijvoorbeeld weten waar u aan toe bent en voor een vast bedrag per maand geen omkijken hebben naar uw wifi dan zou ons Managed Wifi concept uitermate geschikt voor u kunnen zijn.
Kiest u liever voor aanschaf van uw eigen apparatuur? En wilt u het netwerk alleen gemonitord hebben dan hebben wij hier ook diverse opties voor.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dus gerust contact op met een van onze specialisten en wij kijken samen wat voor u de juiste oplossing is.

Kijk ook eens naar onze andere categorieën zoals Jachthaven, Recreatie of Kantoorwifi

Of kijk voor meer informatie over onze samenwerking op het gebied van ICT bij PeetICT

Wilt u direct contact opnemen? bel: 085-3038298 mail: info@optimalwifi.nl