Voor direct contact bel: 085-3038298

Perfecte jachthaven wifi in uw havenkantoor, maar ook op uw steigers en buitenterrein?

Wifi op een jachthaven is vaak niet eenvoudig te realiseren. Door de grote oppervlakte en lange afstanden is het erg lastig om kabels te trekken. Voor jachthaven wifi hebben wij diverse oplossingen. Van straal verbindingen (point to point) tot mesh oplossingen. Zo hoeven er maar een aantal punten daadwerkelijk bekabeld te worden en kunt u toch gebruik maken van een voldoende dekkend en stabiel netwerk.

Voor een goed advies is een gedegen onderzoek nodig. Een juiste wifi meting is daar onderdeel van. Na dit onderzoek kunnen wij een plan maken op basis van feiten. Zo weet u in bijvoorbeeld hoeveel accespoints er nodig zijn voor het aantal gebruikers en apparaten. Waar deze moeten hangen, hoeveel ruis er in het netwerk komt en wat dar de oplossingen voor zijn. En de praktijk leer dat mede door onze expertise het vaak zo is dat wij met minder hardware, meer kunnen realiseren. Daardoor heeft u uiteindelijk minder kosten. Minder kans op storingen en minder onderhoud. Al deze punten zorgen er voor dat u zich kunt focussen op uw werk en uw klanten en gasten zorgeloos gebruik kunnen maken van professionele perfecte jachthaven wifi oplossingen van Optimalwifi

Optimalwifi heeft verschillende mogelijkheden.

Wilt u bijvoorbeeld weten waar u aan toe bent en voor een vast bedrag per maand geen omkijken hebben naar uw wifi dan zou ons Managed Wifi concept uitermate geschikt voor u kunnen zijn.
Kiest u liever voor aanschaf van uw eigen apparatuur? En wilt u het netwerk alleen gemonitord hebben dan hebben wij hier ook diverse opties voor.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dus gerust contact op met een van onze specialisten en wij kijken samen wat voor u de juiste oplossing is.

Kijk ook eens naar onze andere categorieën zoals Horeca, Recreatie of Kantoorwifi

Of kijk voor meer informatie over onze samenwerking op het gebied van ICT bij PeetICT

Wilt u direct contact opnemen? bel: 085-3038298 mail: info@optimalwifi.nl